T:mi Tiina Visuri

Evergetikon 100% luonnonkosmetiikka

Evergitikon luonnonkosmetiikka Tiina Visuri

Evergetikon käyttää satoja ainesosia Kreikasta ja muualta maailmasta, joilla on korkea standardi ja ovat 100% luonnollisia, puhtaita ja tehokkaita.

Evergetikon tuotanto on Kreetalla, lähellä Knossosta, jonka maaperä on yksi rikkaimmista maailmassa. Kasvit ovat siellä lääkkeellisesti ja kosmeettisesti korkealaatuisia.

Evergetikon tuotteet eivät sisällä kemikaaleja tai säilöntäaineita. Tuotteet säilyvät niissä olevien eteeristen öljyjen ansiosta.

Tuotteiden pohjana on aloe veraa, mehiläisvahaa sekä eri kasvien ja kukkien eteerisiä öljyjä.

Salon alueen jälleenmyyjä: T:mi Tiina Visuri

T:mi Tiina Visuri

Olen Tiina Visuri, sairaanhoitaja. Valmistuin ammattiini vuonna 1997. Koko urani olen pääsääntöisesti työskennellyt sairaalan ensiavussa. Suurimman osan työurastani olen suorittanut ulkomailla kuten Englannissa, USAssa ja Dubaissa. Vuonna 2013 palasin takaisin Suomeen. Teen edelleen sairaanhoitajan töitä. Olen ollut aina hyvin kiinnostunut kauneuden- ja ihonhoidosta. Hyaluronihappo pistoshoidoista innostuin jo keväällä 2018. Nordic Skin koulutuskeskuksessa olen osallistunut koulutuksiin syksyn 2018 aikana. Kasvojen lymfakoulutuksen kävin tammikuussa 2019 ja Accor plasmakynä koulutuksen olen käynyt Ruotsissa , Victus Medical koulutuskeskuksessa, joka on maahantuoja ACCOR plasmakynälle koko Scandinaviaan. Evergetikon luomu ihonhoito sarja tuli myyntii syksyllä 2018 koska ihastuin tuotteiden puhtauteen sekä eteeristen öljyjen ja Aloe veran vaikutukseen iholla. Hoitoja sekä tuotteita voi kysellä minulta. Hoidot teen Salossa ja sopimuksen mukaan myös muualla. Varaukset puhelimitse 0400 344672.

Yhteystiedot

T:mi Tiina Visuri

+358 400 344 672

tiinavisuri@yahoo.com

T:mi Tiina Visuri – 2020

Esteettiset pistoshoidot