T:mi Tiina Visuri

Kreikkalainen Ariadne Athens ihonhoito

Kreikkalainen Ariadne Athens on upea luonnonkosmetiikkasarja, jonka on kehittänyt Ariadni Diamanti, joka on suunnitellut jokaisen tuotteen rakkaudella ja intohimolla kauneuteen ja sen jakamiseen myös muille.

Ariadne Athensia ei perustettu vain uutena uraauurtavana ihonhoitosarjana, vaan tuotemerkin lisäksi myös yrityksenä suojata Kreikan perinteitä. Suurella arvokkuudella käytetään aina parhaimpia ja puhtaimpia Kreikan maaperän tuottamia ainesosia. Tämän vuoksi voidaan puhtaalla sydämellä tarjota turvallisia ja huippulaatuisia ihonhoitotuotteita, jotka täyttävät tiukat EU.n säädökset ympäristöarvot mukaan lukien. Säädökset ja laatustandardit koskevat myös paikallisia maanviljelijöitä, jotka tuottavat tuotteiden ainesosat. Täten voidaan myös edistää paikallista kreikkalaista reilua kauppaa.

Sekoittamalla ainutlaatuisia bioaktiivisia ainesosia luonnollisiin ja orgaanisiin aineisiin Ariadne Athens pyrkii tarjoamaan harvinaisia Välimeren elementtejä ihonhoitokokemukseen käyttämällä tuotteita, jotka antavat iholle pehmeän tunnun ja parantavat ihon luontaista kauneutta. Käyttämällä edistynyttä biotekniikkaa on optimoitu menetelmät kasvien aktiivisten ainesosien tuottamiseksi turvallisesti ja ekologisesti. Ainesosa voi olla lehti, kukka tai siemen. Vain pieni määrä kasvikudosta tarvitaan tietyn vaikuttavan aineen saamiseksi. Tämä pieni määrä kuitenkin vaatii tieteellisen ja teknisen tietämyksen jolla voidaan ylittää perinteisten vaikuttavien aineiden raja-arvo. Hyödyntämällä laajaa valikoimaa innovatiivisia kasvisuutteita, sertifikoituja tehokkaita eteerisiä öljyjä, bioaktiivisia ainesosia, nuoruuden aktivaattoriproteiineja, DNA:n korjaustekijöitä, soluja välittäviä ainesosia ja erityisesti suunniteltujen luonnollisia hajusteita tuotteet muodostavat läpimurtavia monikäyttöisiä yhdisteitä ihonhoidossa.

Sarjasta löytyy tuotteita kylpylä- ja ammattikäyttöön, sekä korkealaatuisia kotihoitotuotteita. Tuotteet ovat vähintään 99% luomua ja tietenkin eläinkokeettomia.

T:mi Tiina Visuri

Olen Tiina Visuri, sairaanhoitaja. Valmistuin ammattiini vuonna 1997. Koko urani olen pääsääntöisesti työskennellyt sairaalan ensiavussa. Suurimman osan työurastani olen suorittanut ulkomailla kuten Englannissa, USAssa ja Dubaissa. Vuonna 2013 palasin takaisin Suomeen. Teen edelleen sairaanhoitajan töitä. Olen ollut aina hyvin kiinnostunut kauneuden- ja ihonhoidosta. Hyaluronihappo pistoshoidoista innostuin jo keväällä 2018. Nordic Skin koulutuskeskuksessa olen osallistunut koulutuksiin syksyn 2018 aikana. Kasvojen lymfakoulutuksen kävin tammikuussa 2019 ja Accor plasmakynä koulutuksen olen käynyt Ruotsissa , Victus Medical koulutuskeskuksessa, joka on maahantuoja ACCOR plasmakynälle koko Scandinaviaan. Hoitoja sekä tuotteita voi kysellä minulta. Hoidot teen Salossa ja sopimuksen mukaan myös muualla. Varaukset puhelimitse 0400 344672.

Yhteystiedot

T:mi Tiina Visuri

+358 400 344 672

tiinavisuri@yahoo.com

T:mi Tiina Visuri – 2023

Esteettiset pistoshoidot